NYE MEDLEMMER SØGES                                                                           Vi har fået flere cykler i vores studio i Bagsværd og kan således tage nogle få ekstra livsstilsmedlemmer ind på vores lukkede hold. Er du interesseret så kontakt sundhedscoach Tom Eklund på post@energiogsundhed.dk

Energi og sundhed.dk har siden år 2004 hjulpet personer til en sundere livsstil. Vi håndterer problemstillinger indenfor Kost, Rygning, Alkohol, Motion og Stress, hvilket er områder, der i overvejende grad påvirker vores sundhed.

Energi og sundhed.dk´s grundprincipper bygger på, at vaner skal bearbejdes over tid, for at de rigtigt kan bundfælde sig. Og det har vi rigtig gode erfaringer med. Vi skal ikke fornægte os selv alle usunde ting, men finde en metodik, hvor timing og handling er optimal.

Energi og sundhed.dk arbejder med private personer, men også medarbejdere i virksomheder. Vi fik vores blåstempling i år 2009, hvor vi samarbejdede med FødevareErhverv på sundhedsområdet, der resulterede i en kåring af institutionen som "Danmarks sundeste virskomhed". Konkurrencen var arrangeret af dagbladet Børsen og Dansk Firmaidrætsforbund.