NYE MEDLEMMER SØGES                                                                           Vi har fået flere cykler i vores studio i Bagsværd og kan således tage nogle få ekstra livsstilsmedlemmer ind på vores lukkede hold. Er du interesseret så kontakt sundhedscoach Tom Eklund på post@energiogsundhed.dk

I en tid hvor der stilles større krav til effektivitet, nytænkning og lønsomhed, er medarbejdernes sundhedstilstand for alvor kommet i fokus. Der lægges mere pres på medarbejderne end nogensinde og det kræver et godt helbred, at modstå dette.

Det kan derfor være en god idé, at investere i medarbejdernes sundhed.

Energi og sundhed.dk coacher og rådgiver medarbejderne indenfor KRAMS områderne. Det kan ske gennem helbredsscreening af medarbejderne og et forløb på et livsstilshold for de medarbejdere som har det største behov.

Energi og sundhed.dk har samarbejdet med store, mellemstore som små virksomheder gennem årene. Og vi fik vores blåstempling i år 2009, hvor vi samarbejdede med FødevareErhverv, der resulterede med en kåring som årest sundeste virksomhed. En konkurrence arrangeret af dagbladet Børsen og Danske Firmaidrætsforbund.